Nieuws
Beraad gemeente/ontwikkelaar over Feithplein

De gemeente gaat met ontwikkelaar De Maese Woningen uit Rotterdam praten over de inrichting van het Feithplein in Voorburg. Het plein is vernieuwd tijdens de bouw van de Kleine en de Grote Feith; kantoorpanden aan beide zijden van het plein die zijn omgebouwd tot woningen.

In de tegelpaden zijn op diverse plaatsen ‘inspectieputten’ aangebracht. De deksels van deze putten steken echter een aantal centimeters omhoog. Ze zijn zwart en liggen in donkergrijze tegels waardoor ze zeker in het donker moeilijk zichtbaar zijn.

De gemeente spreekt over ‘struikelgevaar’, reden om met de ontwikkelaar om tafel te gaan zitten. Het plein is weliswaar vrij toegankelijk doch het is eigendom van de ontwikkelaar. Die is ook aansprakelijk mocht er een ongeluk gebeuren. De gemeente heeft geen probleem met de vlijmscherpe opstaande metalen randen die de afbakening vormen tussen de paden en het gras, noch in de scherpe hoekpunten van die opstaande randen.

Al eerder bleek dat de stoep aan de kant van de Prins Bernhardlaan, mede de toegang tot het plein, door de bouwers totaal vernield was. Na publicatie bij Vlietnieuws werd er een deel van gerepareerd, om de rest werden hekken neergezet. Daar is sindsdien niets meer aan gebeurd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter