Activiteiten
Topartiesten op Haags festival Kingsworld

Mart Hoogkamer, Bizzey, Emma Heesters, $hirak, Mula B en vele andere topartiesten treden op tijdens de tweede editie van Haags Koningsdag Festival Kingsworld. Over 2,5 maand is het zover. Ook oer-Hagenezen Outsiders & The Darkraver,  La Fuente, Mike Peterson, Critical Mass en Dave Roelvink zijn topacts tijdens het komende Koningsdagfestival. Dit zijn enkele grote namen van artiesten, die op 27 april in het Zuiderpark staan. Kingsworld belooft een Feest te worden voor iedereen. Verdeeld over 3 area’s staan er artiesten geprogrammeerd die voor een geweldige Koningsdag gaan zorgen.

Op het hoofdpodium staan de grote Nationale artiesten van dit moment. Bizzey die niet weg te denken is uit de vaderlandse hiphop scene en die inmiddels ontelbare megahits op zijn naam heeft staan maakt zijn opwachting. Emma Heesters is bekend van het programma ‘De beste zangers’. Daarnaast een live act van Mula B. Tevens wacht een optreden van top producer en DJ, $hirak. Verder prijken La Fuente, de rapper Priceless, en meiden idool Dave Roelvink op de line up van de Mainstage.

Op het 2e podium met de naam ‘Huis van Oranje’ staan Nederlandstalige top artiesten geprogrammeerd. Mart Hoogkamer staat op dit podium. Deze zanger verwierf landelijke bekendheid met het programma ‘Holland Got Talent’. Andere publiekstrekker is Django Wagner. Daarnaast mag John West natuurlijk niet ontbreken. De Haagse volkszanger Rein Mercha neemt het publiek mee in het levenslied. Tevens maakt onder andere de Haagse Mike Peterson zijn opwachting, voor velen een bekende door zijn optredens met De Toppers.

Dit jaar staat de laatste area helemaal in het teken van de foute jaren 90. Critical Mass die in 1996 met onder andere ‘Burnin’ love’ wekenlang hoog in de Nederlandse top 40 stonden zullen een optreden geven, maar ook publiekslieveling The Darkraver trekt al zijn 90’s platen uit de kast.

Ga voor tickets en de volledige line up naar: www.kingsworlddenhaag.nl 

Kingsworld Den Haag op 27 april duurt van 12.00 uur tot 23.00 uur. Locatie: Zuiderpark, Den Haag. Leeftijd: 18+. (foto Kingsworld)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter