Activiteiten
Eerste Two Talents 2022: Kenneth Laban en band GOAT
De eerste Two Talents Podium Talentenloods zijn bekend:  Kenneth Laban overtuigde met een onbekende, maar indrukwekkende compositie van Bortkiewicz voor piano. Niet voor niets wil hij na Gymnasium NOVUM naar het Koninklijk Conservatorium. Ook koos de jury eensgezind voor de geweldige powerband GOAT van Drumschool Voorburg.
De herhaling is te zien via Midvliet.nl op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart om 20.00 uur. Met ook een gevoelige vertolking van The Swan door de Final Talents 2021 Maya en Lilian Touray en zuivere solozang door Hanna de Graaff van Drumschool Voorburg die voor het eerst op het podium stond.
Jongeren die zich verder willen ontwikkelen of bijvoorbeeld een rap willen maken kunnen zich aanmelden via BASI-mdt.nl van jongerenwerk SenW. Het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente. Wie tussen 12-21 jaar oud  is en mee wil doen kan zich melden via http://Talentenloods.nl De volgende Podia zijn 24 maart, 10 april en 21 april. (foto: Willemien Rotteveel – Fotokring Leidschendam-Voorburg)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter