Nieuws
Stormen richtten nog meer schade aan

Het meest spectaculaire beeld van storm Eunice is waarschijnlijk gemaakt aan de Vliet. Even voorbij de kerk aan het Oosteinde is een enorme boom omver gegaan. De boom ligt over het water en blokkeert de scheepvaart. Dat laatste zal de eigenaar van de boom worst zijn. Zijn bootje hangt namelijk in de boom, boven het water.

Ook Molen de Vlieger is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. De storm heeft een deel van de kap vernield. Na een noodreparatie zit er nu een grote houten pleister op. Op de hoek van de Wilgendreef  en de Mgr. van Steelaan is door de bewegende bomen de waterleiding geraakt. Er ontstond een groot gat in de straat waar duizenden liters drinkwater uit wegstroomde.

Door harde windstoten ontstond zondag en afgelopen nacht her en der nieuwe schade. Een overzicht: Koningin Julianaplein Voorburg (dak/gevel), Noordsingel Leidschendam, Elzendreef Voorburg (dak/gevel), Frans Mortelmansstraat Voorburg (dak/gevel), Elzendreef Voorburg (raam in flat), Laan van Nieuw Oosteinde Voorburg (boom), Van  de Wervestraat Voorburg (dak/gevel), Sint Bonifaciusstraat Leidschendam (dak/gevel), Stompwijkseweg Leidschendam (bord), Prinses Beatrixlaan Voorburg (dak/gevel), Prinses Annalaan Leidschendam, Willemstraat Voorburg, Hofwijckstraat Voorburg (boom).

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter