Activiteiten
Met baby of dreumes naar de BoekStartochtend

Iedere twee weken is er in de bibliotheek in Leidschendam en Voorburg een gratis Baby Boekstartochtend voor vaders, moeders, opa’s of oma’s met hun baby of dreumes van 0 – 1,5 jaar. Tijdens de Boekstartochtend geniet u samen met uw (klein)kindje van mooie verhalen. Elke keer rond een ander thema. In maart zijn de thema’s ‘Lente’ en ‘Media Ukkie Dagen’. Op deze ochtenden ontdekt u op een speelse manier, hoe u met uw kleintje nog meer kunt genieten van boeken, spelletjes en (digitale) media. Leidschendam: woensdag 9 en 23 maart, 10.30 – 11.30 uur; Voorburg: vrijdag 18 maart, 10.30 – 11.30 uur. En zo om de week verder tot en met juni. Meedoen is gratis, u kunt zo binnenlopen. Meer informatie www.bibliotheekaandevliet.nl/boekstart of neem de folder mee in de bibliotheek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com