Activiteiten
Tentoonstelling en uitreiking galerieprijs ArtiBrak

Meer dan dertig kunstenaars exposeren vanaf 2 maart werk op de komende ledententoonstelling bij galerie ArtiBrak, Herenstraat 44, Voorburg . Tot en met 27 maart laten deze werken een fraaie dwarsdoorsnede zien van de vele disciplines die binnen de kunstenaarsvereniging beoefend worden.

Te zien zijn onder meer beelden in hout, albast en brons van Margot de Jongh en Guido Sprenkels, keramiek met bladgoud van Willy Hampel, zilveren sieraden van Maudy Smith, kunstfotografie op geschept papier van Arnold Hoogendorp, etsen van Yvonne Riphagen, kleurenhoutsneden van Jan de Ruijter en abstracte en figuratieve schilderijen in acryl, olieverf en mixed media. Het is slechts een greep uit het grote, gevarieerde aanbod aan kunstwerken.

Tijdens de opening van de ledententoonstelling op 5 maart (15 uur) zal ook de jaarlijkse Fonds ArtiBrak Galerieprijs worden uitgereikt voor het – in de ogen van een jury – mooiste werk op de expositie. Openingstijden: woensdag t/m zondag 13 – 17 uur, zaterdag 12 – 16 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter