Nieuws
ArtiBrak op zoek naar nieuw talent

Kunstenaars uit Voorburg en de regio, of zij die zich hierbij betrokken voelen, kunnen maandag 28 maart deelnemen aan een nieuwe ballotage van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg. Een commissie van vijf beeldende kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen. Degenen die worden toegelaten, treden toe tot de beroepsvereniging van zo’n 100 kunstenaars en krijgen naast contacten met vakgenoten ook uitgebreide expositie- en verkoopmogelijkheden in een mooie galerie in het historische centrum van Voorburg.

Ze treden in de voetsporen van bekende kunstenaars als Aart van den IJssel, Marian Gobius en Ben Aalbers, die in 1978 mede aan de wieg stonden van ArtiBrak. De vereniging roept met name kunstenaars, die ruimtelijk werk maken, op te balloteren. De kosten van de ballotage bedragen 25 euro, aanmelden kan via een e-mail naar de secretaris van de ballotagecommissie: artibrak2007@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com