Nieuws
Nieuwe plek De Tureluur

Er wordt een nieuwe plek gezocht voor De Tureluur; een recreatief knooppunt op de kruising van Middenweg, de Tol en Stompwijkseweg. Dit nu er tegen het bouwen van het paviljoen direct achter de bestaande bebouwing bezwaren rezen en de Gasunie ter plekke een warmte-transportleiding naar Leiden wil leggen. Dat hebben B&W de gemeenteraad bericht. Het knooppunt, bestaande uit een horecapaviljoen, terras, kas en moestuin zou 20 mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt werk moeten bieden. Het is een initiatief van een particuliere stichting. De gemeente steekt er 350.000 euro in bedoeld om een parkeerplaats die al in het gebied ligt te verplaatsen en vanwege plankosten. De rest van de financiering is nog onduidelijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com