Nieuws
Donatie Lions Voorburg aan Kidsclub

President Chiara Straathof van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne heeft een cheque overhandigd aan Kidsclub de Groene Loper. Het bedrag was in eerste instantie 3250 euro. Dankzij Lions Quest werd dit  6500 euro.

Coördinator Maaike Enzing: ,,De organisatie en de kinderen van de Kidsclub zijn enorm blij met deze bijdrage. Hiermee borgen we de continuïteit van Kidsclub de Groene Loper voor in ieder geval de komende drie jaar en kunnen we extra leuke activiteiten aanbieden. Dit betekent dat we veel kinderen uit deze wijk kunnen helpen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.”

Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 Voorburg, is de ‘huiskamer’ in de wijk Bovenveen. Voor deze wijk is het zeer waardevol dat er, mede dankzij de gulle donatie vanuit de Lions, wekelijks een leuke en leerzame activiteit voor kinderen is. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook helpen als vrijwilliger? Stuur dan een e-mail  naar kidsclub@groeneloper.nl

Iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur is het tijd voor Kidsclub De Groene Loper voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Ze kunnen knutselen, bingo spelen of spelletjes doen. Voor € 12,50 is het kind het hele jaar lid. Meer informatie? Mail dan naar kidsclubdegroeneloper@gmail.com  (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter