Activiteiten
U zegt het maar: Eindelijk een biologisch buffet

‘Eindelijk gaan we toch weer een heerlijk Biologisch Buffet voor jullie maken! Op vrijdag 18 maart kun je weer komen genieten van een ruime variatie aan allerlei gerechten.

Het menu:Rode Linzensoep, Zelfgebakken brood met verschillende dips, Spinatokopita (bladerdeeg met spinazie en feta), of Bladerdeeg met varkenshaas, brie en honing, Lamsvlees stoofschotel, Zeven groenten met Bulgur, Meervalfilet,       Quiche met broccoli, roquefort en pecannoten,  Rauwkostsalade, Brownie met bolletje vanilleijs.

De prijs voor het buffet is € 29,50. Hiervoor kun je naar hartenlust opscheppen en is ook een heerlijk dessert inbegrepen.

De drankjes zijn bij de prijs niet inbegrepen. De kinderen kunnen mee-eten met het buffet of pannenkoeken eten. De kinderprijs gaat per levensjaar: voor een kind van 1 jaar betaal je € 1, tot en met een kind van 11 jaar, daarvoor betaal je € 11,00. Vanaf 12 jaar oud rekenen we de volwassenenprijs. Je kunt tussen 18.00 uur en 20.30 reserveren om met het buffet te starten. Reserveer tijdig voor het buffet, want vol is vol! Graag horen we dan van je hoe laat je wilt komen  en met hoeveel personen. We staan te trappelen om je weer te verwelkomen op onze mooie hoeve’.

(Team Dekkershoeve)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter