Nieuws
Warmtepompen illegaal geplaatst

Op het dak van het nieuwe appartementencomplex Burgemeester Feithplein Voorburg zijn illegaal warmtepompen geplaatst. Er is geen vergunning van de gemeente voor gegeven en ook de architect heeft er geen toestemming voor verleend. Dat stelt GBLV-gemeenteraadslid Maurice Hartsinck. Hij verwijst naar een Kennisgeving vooraankondiging last onder dwangsom die de opdrachtgever heeft ontvangen. Die kan nu zijn zienswijze kenbaar maken dan wel alsnog een omgevingsvergunning aanvragen. De Kennisgeving dateert al van 29 augustus 2021. De omgevingsvergunning is echter nog steeds niet aangevraagd, aldus Hartsinck. Hij wil nu van B&W weten wanneer de dwangsom feitelijk wordt opgelegd. Tevens wil hij vernemen hoe het staat met de zienswijze dan wel de vergunningaanvrage.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com