Nieuws
Geldzaken onder controle met de Geldcheck van Woej

Woej heeft een nieuwe dienst voor inwoners van Leidschendam-Voorburg: de Geldcheck. Hier kunt u terecht met vragen over uw financiën.

Anneke de Lange van welzijnsorganisatie Woej legt uit hoe het werkt: ,,Vindt u het lastig om overzicht te houden over uw geldzaken? Maakt u wel gebruik van alle regelingen en toeslagen waar u recht op heeft? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding? Heeft u schulden en weet u niet waar u terecht kunt? In een vrijblijvend gesprek bekijken we uw totale schuldenlast. Ook krijgt u tips en advies om uw schulden af te lossen en/of wij verwijzen u door naar de juiste instantie. Geldcheck geeft u inzicht in uw financiële situatie in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek. De Geldcheck is gratis, onafhankelijk en zonder enige verplichting. De informatie die u deelt wordt niet zonder uw toestemming gedeeld met andere organisaties. Er is geen sprake van een langdurig traject en u bepaalt zelf waar en wanneer u wilt afspreken.”

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 06 – 2807 9007 of 070 – 205 4750 (vraag naar Inge Zuurmond). Mailen kan ook geldcheck@woej.nl (foto Woej)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter