Activiteiten
‘Ongezien’ wegens succes verlengd

In een bijzondere theatervoorstelling delen elf spelers hun verhalen en ervaringen rondom het thema ‘eenzaamheid’. Een persoonlijke voorstelling met een lach en een traan, vorm gegeven als wijktheatervoorstelling ‘Ongezien’.

Wat zes maanden repeteren had moeten zijn, werd anderhalf jaar af en aan repeteren online via Zoom. Elf inwoners uit Leidschendam-Voorburg kwamen – wanneer de maatregelen het toelieten – iedere vrijdagmiddag bijeen om te werken aan dit bijzondere project. De voorstelling bestaat uit persoonlijke monologen, gedichten, zang en video’s die vloeiend in elkaar overlopen.

Wegens het grote succes treden de spelers nog twee keer op in Theater Ludens: op woensdag 6 april om 20.00 uur en op woensdag 20 april om 20.00 uur. U kunt een zitplaats reserveren door een e-mail te sturen naar kassa@theaterludens.nl

‘Ongezien’ wordt georganiseerd in het kader van ‘Proeftuin Cultuuranker Leidschendam-Voorburg’ en is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met Trias, Centrum voor de Kunsten. Mede mogelijk gemaakt door Woej, Theater Ludens en de gemeente.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter