Nieuws
Sportdag voor leerlingen met verstandelijke beperking

Leerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam organiseerden gisteren een sport- en speldag voor ongeveer 200 leerlingen van De Keerkring, een school in Zoetermeer voor leerlingen van 4 tot 18 jaar die als gevolg van hun verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek geen regulier onderwijs kunnen volgen. De leerlingen van het Veurs Lyceum hebben de leerlingen van deze bijzondere school een dag laten genieten.

Bij de organisatie van deze mooie dag hebben de leerlingen van het Veurs onderling veel samengewerkt, wat heeft geresulteerd in leerzame ervaringen en in een onvergetelijke dag voor de leerlingen van De Keerkring. Binnen de Sportklas van het Veurs Lyceum staat het ontwikkelen van vaardigheden als organiseren en samenwerken centraal. De samenwerking met De Keerkring is een prachtig resultaat van het onderwijs van het Veurs.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com