Nieuws
Tommy Hilfiger opent winkel in de Mall

Tommy Hilfiger heeft een nieuwe winkel in de Mall geopend.  Bezoekers kunnen er terecht voor de voorjaarscollectie 2022  Modern Prep, een eerbetoon aan het preppy erfgoed van het merk. De collectie omvat menswear, womenswear, footwear, underwear en accessoires. Ook vinden ze er de TOMMY JEANS Brooklyn Prep collecties voor heren en dames, met eveneens footwear, underwear en accessoires geïnspireerd op de creatieve energie van Brooklyn voor een nieuwe interpretatie van de authentieke Amerikaanse stijl. Voortbouwend op Tommy Hilfiger’s ambitieuze duurzaamheidsmissie ‘Waste Nothing and Welcome All’ omvatten de collecties producten die duurzaam vervaardigd zijn, van duurzame materialen zoals 100% organisch katoen en gerecycled polyester, nylon en katoen.

 De 3.500 m2 grote winkel is ingericht volgens Tommy Hilfiger’s internationale concept voor winkelinrichting; een combinatie van de Amerikaanse stijl en een strakke, moderne vormgeving voor een open uitstraling en ruimtelijk gevoel. Het winkelconcept is mede geïnspireerd op de nautische levensstijl, die al vele jaren een bron van inspiratie vormt voor Tommy. Het nautische thema vertaalt zich in accenten van notenhout, afwerking met witte lak en elementen van gepolijst staal. Andere designelementen zijn digitale schermen waarop campagnevideo’s worden afgespeeld, retro lichtarmaturen en kleuraccenten in de kenmerkende merkkleuren rood, wit en blauw.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter