Nieuws
Gisteren bestraat, vandaag alweer gesloopt

De opknapbeurt van het Noteboompark in Voorburg verloopt niet bepaald vlekkeloos. Wekenlang zijn stratenmakers in de weer om de wandelpaden keurig begaanbaar te maken. Toen het werk opschoot, verscheen een ploeg tuinlieden, om een deel van het park van nieuwe beplanting te voorzien. Daarna verschenen de asfalteermachines, compleet met zwaar materieel zoals walsen. En terwijl de stratenmakers bijna klaar waren, werd een paar honderd meter verderop hun werk vernield. Wie nu rondkijkt, ziet overal kapot gereden stoeptegels. Dan vraag je je toch af wie er verantwoordelijk is voor de planning van de werkzaamheden. Vast iemand met een stoeptegel voor het hoofd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com