Activiteiten
Jongerenpodium Talentenloods nieuwe stijl
Dankzij livestreamregistratie door Midvliet gaat het Podium Talentenloods na zeven jaar een nieuwe fase in: het wordt Live-TV vanuit Theater Ludens met méér afwisselende optredens door jeugd. De optredens worden korter, zodat meer jongeren het podium geboden kan worden en het op een wervende wijze aansluit bij Live-TV. Muziek en interviews over diverse onderwerpen wisselen elkaar af.
Donderdag 24 maart is het Miwensa Grootveld, de finaliste uit 2021 die mee gaat doen aan de landelijke wedstrijd Kunstbende voor jongeren. Drumschool Voorburg komt met een jonge popzangeres en de rockband TNT. Talentika NOVUM heeft divers talent opgeleverd met zowel klassiek talent op harp en viool als popmuziek. Een bijzonder schilderij komt na jaren uit de kast! En naast theatertalent van Rabarber zet men ook debat en sport in de schijnwerpers.
Iedereen kan de uitzending live volgen om 19.30 uur via omroep Midvliet op de lokale zenders of op internet. Op 24 maart kan het Podium Talentenloods eenmalig door 24 gasten bijgewoond worden, die een bijzonder welkom krijgen, omdat de opbrengst van 24,- per kaart naar giro 555 gaat voor steun aan Oekraïne. De speciale VIP-kaartverkoop verloopt via de website van Theater Ludens. Het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zie ook de website van talentenloods.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter