Activiteiten
Grote artiesten op Den Haag Outdoor

Op zaterdag 18 juni is het tijd voor het Haagse Dance Festival ‘Den Haag Outdoor’. De organisatie heeft dik uitgepakt en heeft vandaag haar line-up bekend gemaakt.

Vorig jaar al maakte de organisatie achter Den Haag Outdoor, Hofstad Festivals, bekend dat de wereldberoemde Dj Chuckie zijn opwachting zou maken op ALLE 5 stages van Den Haag Outdoor. Dat gaat nu dan daadwerkelijk toch echt gebeuren.

In de Techno Area heeft de organisatie ROD weten te strikken. ROD is het alter ego van de, al decennia lang, mega populaire Benny Rodrigues. Verder wachten in de grote Techno Tent optredens van onder andere Egbert (Live), Secret Cinema en de Haagse Techno held Remy.

Op de Urban/ House Stage maakt Bilal Wahib, bekend als Mo de Show uit Mocro Maffia zijn opwachting. Naast Bilal Wahib, beklimmen ook onder meer Poke, Yung Felix, Bokoesam en Dyna het podium. Publiekslieveling en ras-Hagenees Outsiders is de afsluitende act.

Op de Deep/ Techhouse stage staan ROOG, Michel de Heij, Wouter S en Funkerman geprogrammeerd. Verrassend hier is het optreden van import Hagenees Willie Wartaal. Willie Wartaal verwierf Nationale bekendheid met De Jeugd van Tegenwoordig, waar hij nog steeds mee optreedt.

De ASTA Classics Stage wordt bezet door The Darkraver, een immens populaire Haagse DJ die ons mee terug neemt naar de jaren negentig met een Classics optreden. Hij wordt vergezeld door Erick E, Franky Jones, Stanton en natuurlijk Mark van Dale & Peter van Leeuwen (ook bekend als Coen Bom, voormalig eigenaar van de legendarische discotheek ASTA aan het Spui).

Tenslotte is er een podium waar alles kan en alles mag: ‘Het Grote Foute Feest’. Hier steelt onder andere Frans Duijts, die zijn carrière begon als imitator van André Hazes, de show. Ook te zien op deze stage zijn Barend & Van Breukelen (Radio 538), De Kraaien, Otto Wunderbar, Haagse volkszanger Janah Louard en DJ Rob van Dijck.

 Den Haag Outdoor Zuiderpark Den Haag   18 juni 2022 12.00 – 23.00 uur. Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.denhaagoutdoor.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter