Nieuws
Bewoners Duivenvoorde willen veilige oversteekplaats

Fred de Neuve, vertegenwoordiger van de bewoners in Duivenvoorde, heeft een petitie ingediend met 145 handtekeningen. De handtekeningen werden in ontvangst genomen door wethouder Astrid van Eekelen en Gebiedsregisseur Leidschendam Vanessa van Hurck in het bijzijn van wijkagent Herman Binnendijk. Zo hopen de bewoners hun wensen voor een veilige en goede oversteekplaats voor (veelal seniore) voetgangers kracht bij te zetten.

Voor de bewoners in Duivenvoorde, de bezoekers van Dienstencentrum Duivenvoorde en Versmarkt Vreeburg is de huidige situatie onveilig. Auto’s die geparkeerd staan in de bocht en hardrijdende bestelbusjes zijn een doorn in het oog en creëren regelmatig een onveilige situatie. ,,Je bent toch niet oud geworden, om dood gereden te worden”, aldus Fred de Neuve tegen wethouder Van Eekelen. ,,Het is nu hoog tijd voor actie.”

De bewoners willen daarom zo spoedig mogelijk een reactie van wethouder Van Eekelen en hopen dat zij gehoor zal geven aan de oproep voor het plaatsen van een voetgangersoversteek in Duivenvoorde.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter