Activiteiten
Finale Battle of the Bands met negen deelnemers

The Battle of the bands is op weg naar de finale op zaterdag 2 april. Voor deze battle waren er veertien aanmeldingen. Aan alle bands die zich hadden aangemeld is een bandcoaching-sessie aangeboden. Dit om ze op weg te helpen voordat ze auditie zouden gaan doen. De finale is in Theater Ludens, de toegang is gratis. Start 19.00 uur.

De afgelopen weken zijn alle 14 audities bekeken en beluisterd. Sommige bands tijdens de bandavond in het Paardcafé en andere bands tijdens auditiemiddagen op hun eigen school. Deze auditiemiddagen zijn met de betreffende muziekdocenten georganiseerd.

 Alle audities zijn gefilmd en van elke band is een korte compilatie gemaakt. Deze compilaties zijn gedeeld met vijf onpartijdige muziekdocenten uit Voorburg, Alphen, Arnhem en Nijmegen. Er waren  acht finaleplaatsen te vergeven en iedereen heeft een top 8 gemaakt. Het bleek echter heel moeilijk te zijn om een keuze te maken tussen nummer 8 en 9. Vandaar dat is besloten om negen bands mee te laten doen aan de finale.

De bands zijn die in de finale in Theater Ludens staan op zaterdag 2 april zijn: GOAT (Indie rock); BLACKOUT (Pop rock); TIME SON (Rock/bluesrock/indie); BLACKLIGHT BASEMENT (Grunge); MOLDAVITE (Pop); RISING RISK (Alternative Rock); UNDER DISASTER (Indie rock); VTI Vetoed The Inevitable (Pop); THE BACKSPACERS (Alternative rock).

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter