Activiteiten
Nog plek bij benefietconcert Oekraïne

Rotary Club Voorburg Vliet organiseert een benefietconcert voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Polen. Het benefietconcert vindt plaats op donderdag 31 maart in de Oude Kerk (Herenstraat 77 in Voorburg) om 20.00 uur. Deuren open om 19.15 uur, kaartverkoop aan de deur. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn, is de prijs van de kaartjes minimaal 20 euro.

Voorafgaand aan het concert speelt beiaardier Gerda Peters Oekraïense melodieën op het Carillon die zij heeft gekregen van de Kievse beiaardier Iryna Riabchun. Het benefietconcert zal worden uitgezonden door Omroep Midvliet via:  Ziggo digitaal: 916, KPN  digitaal: 1189, XS4All digitaal: 1189 en https://midvliet.nl/index.php/televisie/live-midvliet-tv

Het concert wordt gegeven door ensemble ‘t hART met musici uit Polen, Rusland en Oekraïne want muziek verbindt, zelfs als er oorlog is. Het ensemble bestaat uit cellist Katja Dirven, pianist Nadia Askarova en Inez Popko op dwarsfluit.Het concert zal o.a. worden bijgewoond door Piotr Samerek, de Poolse vice-ambassadeur in Nederland.

Het benefietconcert wordt mede mogelijk gemaakt door de Oude Kerk die haar ruimte gratis ter beschikking stelt en het Huygens Festival voor de organisatie. De opbrengst van het concert zal ook nog eens worden verdubbeld uit het landelijke ‘Rotary helpt Oekraïne-fonds’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter