Nieuws
Schoolspullen voor gezinnen met een laag inkomen

Gezinnen met een laag inkomen en schoolgaande kinderen kunnen ook dit jaar weer de Schoolspullenpas aanvragen. Met het tegoed op de pas kunnen zij schoolspullen kopen. De Schoolspullenpas is van 1 april tot en met 31 mei  aan te vragen via Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg.

De Schoolspullenpas kan worden aangevraagd via de website van Leergeld www.leergeld.nl/leidschendamvoorburg Op de site staat ook een overzicht met winkels waar de pas geldt.

Voor kinderen op de basisschool is het tegoed € 100. Zij kunnen ook kiezen voor een tablet in plaats van het tegoed. Kinderen op de middelbare school of MBO kunnen voor € 200 aan schoolspullen kopen. Zitten kinderen in de brugklas, dan krijgen zij een Schoolspullenpas met € 300 tegoed.

De Schoolspullenpas is aan te vragen wanneer kinderen al een Ooievaarspas hebben en in Leidschendam-Voorburg wonen. De Ooievaarspas moet apart worden aangevraagd via www.lv.nl/minima

Inwoners die vragen hebben over de Schoolspullenpas kunnen contact opnemen met Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg: schoolspullenpas@leergeldleidschendam-voorburg.nl of 06 – 2333 9539 (bereikbaar vanaf 4 april op maandag- en donderdagochtend van 9:00 uur tot 12:00 uur).

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter