Activiteiten
Speciale Jeu de Boulebaan voor senioren

In december 2021 heeft Jeu de Boule vereniging Grand Cru’82, via het lokaal sportakkoord, subsidie van de gemeente ontvangen voor de inrichting van een speciale Jeu de Boulebaan op hun  accommodatie op het Fluitpolderplein 1B (naast zwembad de Fluit). Die baan gaat begin mei open.

De nieuwe baan is speciaal ingericht voor senioren die minder goed ter been zijn. Op de tijden dat de baan beschikbaar is, wordt vanuit de vereniging gezorgd voor een begeleider. Er zijn speciale bankjes geplaatst met daarbij een parasol voor de warme dagen. En er is een rolstoel voor vervoer over het terrein. Dat geldt ook voor een drempelhulp om de stoeprand af te komen en meerdere voorzieningen die nodig zijn om het deze senioren naar de zin te maken.

Op dinsdag 3 mei is de baan klaar voor gebruik en wordt om 14:00 uur officieel geopend. Op dinsdag- en donderdagmiddag is er, alleen in de maand mei, van 14:00 tot 16:30 uur gratis  toegang voor een kennismaking en een bezoek aan deze unieke boule-baan. Na deze gratis maand is er de mogelijkheid om zich te abonneren op het gebruik van deze baan. Meer info: www.grandcru82.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter