Nieuws
Magazine ter promotie van de gemeente

Bij de sluis in Leidschendam heeft burgemeester Jules Bijl het eerste magazine van LVverrast ontvangen van wethouder Astrid van Eekelen (Economie). Met dit magazine wil de gemeente promotie maken voor alles wat er te beleven valt in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Overigens heeft de gemeente ook een bus vol reclame de weg op gestuurd.

Wethouder van Eekelen: ,,We willen hiermee bezoekers uit de regio naar onze gemeente trekken. Daarnaast is het magazine vooral ook leuk voor onze eigen inwoners. Vanaf deze week is het  op veel plekken in de gemeente verkrijgbaar, zoals winkels, horeca en theaters. Lokale ondernemers zijn voor de gemeente van het grootste belang. Zij zorgen voor levendigheid en werkgelegenheid en wij waarderen hen dan ook enorm.”

De campagne is opgezet om alle bijzondere plekken die deze gemeente te bieden heeft, onder de aandacht te krijgen bij de eigen inwoners en een breder regionaal publiek. Daarnaast zet de gemeente deze campagne in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Lokale ondernemers en partners uit de horeca, detailhandel, cultuur, erfgoed en recreatie krijgen daarbij de mogelijkheid om zichzelf in de kijker te zetten. De gemeente heeft de website lvverrast.nl ontwikkeld waar ondernemers al hun evenementen en activiteiten op kunnen vermelden die zij organiseren.

Meer info over activiteiten en campagne: www.lvverrast.nl (Foto: Daniëlla van Bergen)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter