Activiteiten
Popkoor Amazing zoekt dringend uitbreiding

Popkoor Am@zing Leidschendam bestaat alweer 7 jaar. Het koor staat al vele jaren onder leiding van dirigent Gertjan Essenstam, een gedreven musicus. Popkoor Am@zing kenmerkt zich door de grote verscheidenheid in het repertoire: liedjes van de Beatles, ELO, Michael Jackson, Bløf, Anita Meijer, Lady Gaga en nog vele andere artiesten vanaf de sixties tot heden.

Het koor werkt met het zogenaamde vocalvizisysteem: Dit laagdrempelige zangsysteem maakt het voor iedereen mogelijk om mee te zingen. Alle verschillende stemmen zijn al ingezongen, staan op de website van het koor en je hoeft deze alleen maar te beluisteren met de zelf uit te printen songtekst. Er zijn dan ook geen audities of stemtests en ze werken niet met het notenschrift.

Het koor repeteert elke dinsdag in De Plint, Frederiklaan Leidschendam van 20.00-22.00 uur, inclusief pauze om 20.45 uur. Kom gratis en vrijblijvend een keertje sfeer proeven. Het koor heeft dringend nieuwe leden nodig om hun gelederen te versterken. Meer info: www.popkooramazing.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter