Nieuws
Mink mag terras open houden

Uitbater Mink Out van grand café De Conckelaer, Hoekweg Voorburg is een blij mens. ,,Het is gelukt, we mogen in ieder geval tot eind van dit seizoen met het terras blijven werken. Allemaal heel erg bedankt, de petitie heeft echt geholpen, we gaan er voor! En ook dank aan degenen die zich nog extra hebben ingezet.” Mink had een terras op de oever van de Trekvliet, tegenover zijn café. De provincie, beheerder van de waterweg, had hem echter laten weten dat het terras dicht moest. Naar eigen zeggen had Mink, tevens columnist bij Vlietnieuws, 10.000 euro in het terras gestoken; geld dat hij mede door coronamaatregelen nog lang niet had terugverdiend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com