Activiteiten
Afscheidswedstrijden Cartouche met oud-internationals

Zaterdag 9 april komen verschillende prominente oud-Cartouche spelers uit Heren 1 en Dames 1 nog één keer naar de velden van hockeyclub Cartouche om een potje te hockeyen. De Dames 1 wedstrijd begint om 15.45 uur en aansluitend treden de heren aan. De wedstrijden duren 2 x 15 minuten. De meeste namen zijn bekend. Timmo Kranstauber, Floris Benschop, Steven Doorman, Derk Pelle, Yvonne Koot, Jill Drabbe en Maaike Koot hebben toegezegd een bijdrage te leveren aan deze afscheidswedstrijden. Deze middag neemt Cartouche officieel afscheid van deze oude sterren en worden een aantal mensen na afloop nog een keer extra in het zonnetje gezet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com