Nieuws
Dekkershoeve neemt afscheid met Italiaans buffet

Wie wil kan in de Dekkershoeve aan het Essepad in Voorburg op vrijdag 22 april  nog 1 keer komen genieten van het biologisch buffet. De hoeve is verkocht, begin mei  treden de nieuwe uitbaters aan.

Nu wacht de gasten een ruime variatie aan allerlei gerechten in een heerlijk buffet in Italiaanse sfeer. Aangezien er veel gasten worden verwacht, zijn er twee shifts. U kunt of om 17.30 uur reserveren, of om 20.00 uur. Reserveer snel, er zijn nog een beperkt aantal tafels beschikbaar. Met op het menu: Glas Prosecco, Minestronesoep, Bruschetta, Pastasalade, Caprese salade, Fritata met champignons, Lasagne Bolognese, Lasagne Vegetarisch, Gemarineerde aubergine, Ciabatta met pestoboter en Tiramisu.

De prijs voor het buffet is € 29,50. Hiervoor kun je naar hartenlust opscheppen en is ook een heerlijk dessert inbegrepen. De drankjes moeten apart afgerekend worden. De kinderen kunnen mee-eten met het buffet of pannenkoeken eten. De kinderprijs gaat per levensjaar: voor een kind van 1 jaar betaalt u € 1, tot en met een kind van 11 jaar, daarvoor betaalt u € 11,00. Vanaf 12 jaar oud de volwassenenprijs. Reserveren via info@Dekkershoeve.nl

Op zondag 24 april is er  weer eens een open dag op de Hoeve. De schapen worden geschoren en het huidige team is nog eenmaal open voor passanten. Bij mooi weer natuurlijk op het terras. Op zondag 8 mei treedt de huisband The Spectacles nog 1 keer op, met  Piet en Ted op bas en drums.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter