Activiteiten
Benefiet event voor Oekraïne op Dalton Voorburg

Onder het motto ‘Freedom 4 Ukraine’wordt er op Tweede Paasdag, 18 april, in Dalton Voorburg een Benefiet evenement voor Oekraïne gehouden. Tussen 14.00 en 18.00 uur worden bezoekers getrakteerd op muziek afgewisseld met onder andere interviews met Oekraïense vluchtelingen. Toegang kost 2,50 euro maar u mag ook meer betalen.

Het evenement is een initiatief van Peter van Delft (Dalton Voorburg) en Marian Pijnaker (Zangstudio the Voice). Om 15.00 uur word het evenement officieel geopend door burgemeester Jules Bijl. Aansluitend zal het Oekraïense volkslied worden gespeeld. De presentatie is in handen van cabaretière Anita Stevens.

Er zijn optredens van de uit Rusland afkomstige pianoschool ’t hART-lerares en concertpianiste Nadia Askarova. Ook gaat zij de Oekraïense Zoya Karpinova interviewen. Zoya is dagelijks betrokken met Oekraïense vluchtelingen in Nederland.

Bezoekers kunnen diverse optredens verwachten van artiesten uit de stal van Evenemento, Drumschool Voorburg en Zangstudio the Voice. Schoolband The Reunions gaan optreden met een eigen lied, speciaal geschreven voor deze gelegenheid. Verder zijn er optredens van JAY, Robbert-Henk Reijenga, Celebrating Amy, No Biggies, Celia Ximenez Bruidegom, Leon Sluiter en nog vele anderen.

Het event zal tevens worden gestreamd, en naar alle waarschijnlijkheid ook in Oekraïne terecht komen. Doneren kan tot 29 mei 2022.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter