Nieuws
Fietspad wordt autoweg

Het besluit van de directie van kasteel Duivenvoorde om op de oprijlaan éénrichtingsverkeer in te voeren betekent dat vertrekkende automobilisten een doorgaande fietsroute gaan gebruiken. Het betreft de Horstlaan, formeel fietsroute LF4 Midden-Nederlandroute. Tot op dit moment is de weg behalve voor fietsers alleen te gebruiken door bestemmingsverkeer. Duivenvoorde heeft het éénrichtingsverkeer ingevoerd om te voorkomen dat bezoekers op drukke dagen hun auto’s in de berm of op het gras parkeren. De fietsverbinding over de Horstlaan wordt veel gebruikt. De weg is bovendien smal waardoor het elkaar passeren door auto’s vrijwel onmogelijk is. De gemeente Voorschoten is door de kasteeldirectie niet van te voren op de hoogte gesteld over het besluit. Nu de gemeente er wel van weet wil men een gesprek met de kasteeldirectie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com