Activiteiten
Schaaktafel in stromende regen in gebruik genomen

Wethouder Astrid  van Eekelen heeft een schaaktafel in gebruik genomen op het Stationsplein in
Voorburg.

Terwijl twee schakers ondanks de lokale stortvloed toch een snelschaakpartij speelden, verplaatste de rest van het gezelschap zich naar het naastgelegen The Village. Daar kunnen zij droog, warm en onder het genot van een drankje toch nog schaakpartijen tegen elkaar spelen. Ook Astrid van Eekelen laat de kans niet voorbijgaan om een partij te spelen, maar moest toch haar meerdere erkennen tegen schaaktalent Fong Li Caljé.

Mensen die gebruik willen maken van de tafel, kunnen dit doen doen. Het is niet eens een eigen set nodig. Deze kan geleend worden bij restaurant Papermoon, restaurant The Village of het Huygens Museum.

Mensen die schaken leuk vinden en hier meer mee willen doen, zijn uitgenodigd om eens langs te komen bij Schaakvereniging Voorburg. Er zijn inmiddels ook plannen om een schaaktafel op het Damplein te plaatsen. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter