Nieuws
Onderzoek winkelcentrum Julianabaan

In opdracht van de gemeente worden bezoekers van winkelcentrum Julianabaan in Voorburg dezer dagen naar hun mening gevraagd over het winkelcentrum. Ook wordt geïnformeerd naar de spullen die men er koopt, hoe vaak men er per week komt en waar men woont. Zoals bekend wil de gemeente het winkelcentrum moderniseren. Daartoe willen B&W nog dit jaar met een ‘ontwikkelvisie’ komen. Daarin wordt ook de herinrichting van het Julianaplein met een ondergrondse parkeergarage en een nieuw theatergebouw annex bibliotheek opgenomen alsmede woningbouw rondom het winkelcentrum (parkeerterrein Marcellus Emantslaan, verkeersplein Boutensstraat/Adama van Scheltemastraat). Verder zouden de wegenloop en de fietspaden moeten veranderen. De gemeente bestempelt het winkelcentrum als ‘verouderd’. Er komen jaarlijks ongeveer 7,5 miljoen mensen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com