Activiteiten
Cricketspektakel verwacht bij ChicKing Cup

Ook dit jaar organiseert crickettopklasser Voorburg CC de ChicKing Twenty20 Cup. Deze korte spelvorm staat garant voor spectaculair cricket. Deelnemers zijn die drie Topklassers in de Haagse regio: HBS, HCC en gastheer VCC. Het toernooi op het terrein aan de Groene Zoom wordt gezien als laatste test voor de teams voordat het seizoen op 23 april van start gaat. Het evenement wordt financieel mogelijk gemaakt door ChicKing en Voorburg CC. Op maandag 18 april trappen de drie Haagse topteams af met drie 20-overwedstrijden, om 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Mochten alle teams één keer winnen, dan gaat de ChicKing Cup naar het team met de hoogste netto-runrate. Dat is het aantal runs dat een team per over scoort minus het gemiddelde aantal runs per over dat men tegen krijgt. (foto Catch of the Day)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter