Nieuws
Gevulde Moederdag shopper voor 50 euro

De ondernemers uit Huygenskwartier Voorburg slaan de handen ineen voor de moeders uit Leidschendam-Voorburg en omgeving. Zij bieden een leuke Moederdagshopper aan met allemaal items van de pittoreske winkels uit Huygenskwartier Voorburg.

Bestellen kan tot 3 mei. De Moederdagshopper kost € 50,-. Stuur een mail naar moederdagtasvoorburg@gmail.com Vermeld hierin uw naam en telefoonnummer. Ophalen kan op zaterdag 7 mei van 11.00 tot 15.00 uur bij Restaurant Le Barquichon (Kerkstraat 6 Voorburg).

Deelnemende shops zijn: Bizar Leuk, Cosmo Hairstyling Voorburg, Juul & Co, Natural Skin Beauty & Skin Improvement, Elpidio, Blinklingerie, Meetpoint, Restaurant The River, In de Wolken, Brugman Art, Villa Servies, De Leeuw Bloemen, Joy’nae, Pervinca, Parfumerie MOOI van Marian, Candy Tells, De Winkel van Ginkel, Bakker Klink, Isla Ibiza Store, Sucré-Salé, Ayşe Hendriks Fotografie, Palkinto, Vriesendorp decoratie, ‘t Warme Bakkertje, Diciassette/Undici, Jolly Rogerz, Label Bold, Restaurant Papermoon, 1723 Voorburg, Proefhuys, Restaurant Le Barquichon, Vakschoenmakerij Herenstraat, Wonen bij Liset, Undine Lederwaren en Petite Rose.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter