Nieuws
Autel opent pop-up store in de Mall

De Mall is weer een beetje ‘groener’ geworden. Nadat eerder onder meer het elektrische automerk Polestar en MG zich in Leidschendam vestigden, is het nu de beurt aan het wereldwijde miljoenenbedrijf Autel. Die onderneming richt zich op elektrische laadoplossingen en waagt de oversteek naar Nederland. Autel opende een pop-up store in de shopping mall. Hier kunnen bezoekers voor het eerst de nieuwste, prijswinnende laadboxen voor elektrische auto’s bewonderen.

Het wordt nadrukkelijk geen traditionele winkel waar de innovatieve producten te koop zijn. In plaats daarvan is de winkel, 85 vierkante meter groot, bedoeld als kennismaking, als locatie waar de zogeheten MaxiCharger AC- en DC Wallboxen zeker tot en met september tentoon worden gesteld. Dat zijn opladers die binnen of buiten aan de muur kunnen hangen waarmee de elektrische auto op elk moment van de dag opgeladen kan worden. Ze zijn bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven, voor bijvoorbeeld het elektrificeren van het wagenpark. Ook tankstations vormen een doelgroep.

Met de komst naar Nederland speelt Autel in op de groeiende behoefte aan laadoplossingen voor elektrische auto’s. Internationaal gezien is Nederland een sterke en snelgroeiende speler in de markt van elektrische auto’s. ,,De opgedane kennis en ervaring door Nederlandse EV-bedrijven is de afgelopen jaren in het buitenland enorm geprezen. Door de toegenomen groei van de elektrische automarkt neemt ook de behoefte aan oplaadmogelijkheden toe”, legt algemeen directeur Luca Scattolin van Autel Europa uit.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter