Nieuws
Organisator Bevrijdingsfestival vertelt

Vandaag om 12:30 uur komt Gerard vanden IJssel naar de studio van Midvliet, om in het radioprogramma Kakafonie te vertellen over het Bevrijdingsfestival Den Haag. Gerard werkt namelijk bij de stichting R.G. Ruijs, medeorganisator van het festival dat op 5 mei op het Malieveld wordt gehouden.

Donderdag wordt het einde de Tweede Wereldoorlog in 1945 gevierd. Tijdens het festival zal er echter ook aandacht zijn voor  de situatie in Oekraïne. Oekraïense vluchtelingen zijn als gast aanwezig. Bezoekers worden opgeroepen een bijdrage te doen aan Giro555 en om hun solidariteit met de slachtoffers van de oorlog te tonen. Ook tijdens het 5voor5-moment staat de oorlog in Oekraïne centraal.

Tijdens het Bevrijdingsfestival Den Haag staan er twee grote podia op het Malieveld. Optredende acts zijn onder meer rapper Fresku, de Haagse pop/rockgroep Gruppo Sportivo, de Britse soulzangeres Anna-Rose Clayton, reggaeband Rootsriders, soulzanger Steffen Morrison, toetsenist Sven Hammond met zijn band en zanger Blaudzun.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com