Activiteiten
Brievenconcert: ‘Uit het leven van Constantijn Huygens’

In het kader van de aankomende tentoonstelling ‘Constantijn Huygens. Een leven in Brieven‘ en de daaraan voorafgaande ‘amuse’ ‘Constantijn Huygens. Geuren en Beelden‘ leest en verbeeldt de bekende Voorburgse zangeres Julia Bronkhorst een aantal brieven uit het rijke oeuvre van Constantijn Huygens voor op zaterdag 7 mei tijdens het brievenconcert ‘Uit het leven van Constantijn Huygens‘ in de Pronkzaal van Hofwijck.

Voordrachtkunstenares Julia Bronkhorst wordt hierbij begeleid door de bevlogen Urugyaanse klavecinist Leonardo Valiante en enkele muzikale vrienden; Otto van Diggelen (Constantijn Huygens, Johan van Boven, Caspar Barlaeus), Lenneke Brussee (Beatrix de Cusance), Noks Nauta (Anna Maria van Schurman), Nel Jenezon (Anna Roemers Visscher) met medewerking van Trui Visser.

Het brievenconcert zal op zaterdag 7 mei om 17.00 uur plaatsvinden in de Pronkzaal van Hofwijck. Vooraf is er, vanaf 16.30 uur, een inloop met een drankje in de Oudhollandse Keuken. Tickets kosten €15,- en kunt u bestellen via secretariaat@huygensmuseum.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter