Nieuws
Boeken voor volwassenen bij In de Wolken
Kinderboekenwinkel In de Wolken, Herenstaat 167 Voorburg, verkoopt nu ook boeken voor volwassenen. Er zijn twee kasten vol bestsellers en de eigen favoriete titels staan. Romans, thrillers, cadeauboeken én het kookboek ‘VEG’ van Jamie Oliver. Dit  staat vol gezonde en betaalbare groenterecepten en is nu met 20 euro leuk geprijsd. Annemieke: ,,Ik ben dol op koken maar heb niet altijd zin om heel lang in de keuken te staan. Uit dit boek pluk ik elke keer weer een leuk recept dat supermakkelijk te maken is. En niet onbelangrijk: de gerechten die ik hieruit maak vallen ook bij de carnivoren in ons gezin in de smaak. Jamie laat zien dat een dagje (of meer) geen vlees eten heel goed te doen is.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter