Nieuws
Spannende dag voor jeugdscheidsrechters EHC

Het was een spannende dag voor een aantal jeugdscheidsrechters van EHC. In de ochtend was het eerst de beurt aan Max Dierckx en Finn Heins (beide uit de Heren B) die voor het eerst scheidsrechter waren bij de E-jeugd onder begeleiding van Jaap Groenenboom. Als begeleider was hij zeer verrast hoe zij floten tijdens hun eerste wedstrijd.

In de middag was het de beurt aan Katja Gijsbertsen en Denise Marques Morgado om hun examenwedstrijd te fluiten. Voorafgaand aan de examenwedstrijd was er eerst een kennismakingsgesprek met de examinator, waarna de dames zich gingen voorbereiden. Vanaf de eerste minuut stonden er twee scheidsrechters die duidelijk waren in wat wel of niet mocht. Met name in de tweede helft toen het wat fysieker werd en er bestraft moest worden, gebeurde dit ook consequent.

Na het eindsignaal mochten de dames gefeliciteerd worden want de examinator gaf aan dat zij geslaagd waren. Namens het bestuur (Marcel en Wouter ) en de scheidsrechterscommissie kregen Katja en Denise cadeautjes voor deze goede prestatie. Een dankwoord gaat zeker uit naar Jaap die een groot aandeel had in hun opleiding.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter