Activiteiten
Een mooiere wereld komt naar Voorburg

Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons heeft een voorstelling in petto met een titel vol hoop. Ze brengen namelijk ‘Een mooiere wereld’, een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. Op zaterdag 28 mei staan ze in Theater Ludens in Voorburg.

De Andersons worden geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze nu ‘Een mooiere wereld’, met teksten van de met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

In ‘Een mooiere wereld’, vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen. Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken?

Gewapend met liedjes, humor en existentiële vragen gaan De Andersons op zoek naar een antwoord. Ze zoeken hun toevlucht bij Astrid Lindgren, de beroemde Zweedse schrijfster die jong en oud wees op het mooie en ongrijpbare in de wereld en die zich inzette voor vrede, gerechtigheid en kinderrechten. Bij haar begint de zoektocht van De Andersons naar dat wat écht waarde heeft, voor hun, voor hun kind, voor iedereen.

Meer informatie op www.deandersons.nl Kaartjes zijn te bestellen via www.theaterludens.nl (foto Corné van der Stelt)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter