Nieuws
Inloopsessies over plannen

Er staan de komende tijd een viertal inloopsessies over grote projecten in de agenda. De eerste is een inloopsessie over hoogwaardig openbaar vervoer in de Binckhorst, waarbij het gaat om een verbinding tussen Den Haag CS en Station Voorburg, respectievelijk via Voorburg-West naar Rijswijk en Delft. Deze is dinsdag 10 mei en duurt van 19:00 – 21:00 uur: Bedrijfsverzamelgebouw de Compagnie, Geestbrugkade 32 Rijswijk.

Op 12 mei is er van 19:00 tot 21:00 uur in Het Dorpspunt, Dr. van Noortstraat Stompwijk, een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Doctor van Noortstraat. Verteld wordt over de ontvangen reacties op de inrichtingsvarianten en de voorkeursvariant, het voorlopig ontwerp, de wensenkaart, waaronder de inrichting van het kerkplein en omgeving, het rioleringsplan en de planning.

Bomen en planten zorgen voor een fijne woon- en leefomgeving. De gemeente hoort graag uw ideeën over het groen in De Heuvel en Amstelwijk. Op donderdag 12 mei is er van 19:00 tot 20:30 uur een inloopbijeenkomst in Dobbelaan 4 Leidschendam.

Woensdag 18 mei is er van 19.00 tot 21.30 uur aandacht voor het gebied tussen station Laan van NOI en de Van Alphenstraat Voorburg. Er zijn plannen dit gebied te ontwikkelen tot een levendig, groen woon- en werkgebied. Op woensdagavond 18 mei is er een bijeenkomst over in de Koningkerk, hoek Kon. Julianalaan en Bruinings Ingenhoeslaan Voorburg.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter