Activiteiten
Weber Grill Academy op buitenplaats Molenwei

De Grill Academy Haaglanden op Buitenplaats Molenwei is geopend. Weber Grillmaster Jurre Zwagemakers en zijn vriendin Jessica van der Meulen, die onlangs in Leidschendam zijn komen wonen, staan aan het roer van het culinaire buitenconcept. Vandaag start het workshopprogramma.

De barbecue school biedt naar consumenten en bedrijven workshops en maatwerk programma’s aan. De Bourgondiër, vegetariër en fijnproever komen aan bod. Voor de 32-jarige Grillmaster komt een droom uit in West-Nederland. ,,Vooral de groene locatie waar ook ruimte is voor vergaderen, teambuilding én overnachten maakt Grill Academy Haaglanden uniek.”

Voor Buitenplaats Molenwei-ondernemer Vicky van der Krogt komt Zwagemakers op het juiste moment. ,,De vraag naar groepsactiviteiten is groot en buiten koken sluit volledig aan bij de ontwikkeling van de recreatieve locatie. Nu gaan we op de boerderij alsnog aan de slag met een hedendaags voedselconcept en verbinden we tevens stad en land.” Meer over Grill Academy Haaglanden

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter