Activiteiten
Gratis voorstelling Dutch Don’t Dance Division

De Dutch Don’t Dance Division beleeft haar 25-jarig jubileum en dat willen ze vieren met een sprankelende jubileumvoorstelling! Die is zondag 15 mei om 15.00 uur te zien in Theater Ludens.

JUBILEE wordt een veelzijdig, afwisselend programma van zowel (neo)klassiek ballet als moderne dans, op zeer diverse muziek, van een vioolsonate van Guiseppe Tartini tot popmuziek uit de jaren 80. Er zullen grote successen, hoogtepunten uit de afgelopen 25 jaar de revue passeren, maar we kijken niet alleen achterom.

Artistiek leider Thom Stuart brengt een nieuw drieluik op de song ‘Roxanne’: eerst op de originele versie van de Police uit 1978, dan de mellow-jazz versie van George Michael uit 1999 en tenslotte op de heftige, ‘Tango de Roxanne’ van de soundtrack van ‘Moulin Rouge’ uit 2001.

Modern ballet vol liefde en passie, gedanst op spitsen. Ook het choreografische debuut van danser Kiran Gezels zal in première gaan.

Het programma duurt 1 uur en wordt u gratis aangeboden.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter