Nieuws
Tien-jarige zingt in Kakafonie

De 10-jarige Eliahna Foulouh komt vandaag naar de studio van omroep Midvliet om in haar nieuwe single ‘La Paloma’ te laten horen. Dat gebeurt om 12.30 uur in het radioprogramma Kakafonie.

Eliahna Foulouh ook wel bekend van The Voice Kids (halve finalist), waar ze het liedje ‘Mama’ zong en veel lof kreeg van juryleden om haar stem, heeft het liedje ‘La Paloma’ in het Spaans opgenomen. ,,Haar stem en uitstraling trekken vele fans aan en daarom is besloten om snel met een eigen nummer te komen”, aldus haar trotse moeder Samantha.

Om 13:15 uur is Jaap de Bok te gast. Hij komt zijn nieuwe single ‘Gister’ laten horen. Jaap heeft een geheel eigen sound ontwikkeld: sterke melodieën op uitgekiende muzikale basislijnen met altijd een frisse en catchy hook.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com