Nieuws
HEMA opent pop-up store in de Mall

De HEMA-klantenpas bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd. Op woensdag 18 mei opent HEMA, samen met presentator en acteur Buddy Vedder, in Mall om 11:00 uur haar eerste HEMA-pas pop-up. Hier wordt een feestje met alle HEMA klassiekers gebouwd. Zo kun je schommelen op een grote tompoes, duizelig worden op een doordraairookworst en shinen op de ‘rodeo’ Takkie!

De eerste 500 bezoekers krijgen een paar originele tompoessokken cadeau. Deze sokken en een set grappige wenskaarten krijgt elke klantenpashouder tegen inlevering van gespaarde punten. Daarnaast krijgt de klantenpas een nieuw jasje. Een nieuwe frisse uitstraling met veel kleur met voor de pashouders steeds weer nieuw voordeel, gratis producten en vaker limited editions.

Om de hoek van het HEMA-filiaal in de Mall komt de eerste pop-up. Bezit u al een klantenpas van HEMA, dan bent u óók van harte welkom en kunt u de pop-up direct betreden. Heeft u geen klantenpas dan kunt u er ter plekke één bemachtigen. Openingstijden HEMA-pas pop-up zijn van 18 mei tot en met 24 mei van 10:00-20:00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter