Activiteiten
Baby Boekstartochtend met mooie verhalen

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel erg leerzaam voor het kindje. Tijdens de Baby Boekstartochtend in de bibliotheek ontdekt men samen met uw kleintje op een speelse manier hoe te genieten van boeken. Ook leert men meer over babygebaren en -taal, liedjes, spelletjes en (digitale) media die goed zijn voor de ontwikkeling van je dreumes. Altijd een uniek thema én met begeleiding van een Boekstartcoach.

De Baby Boekstartochtend staat altijd in het teken van een thema, bijvoorbeeld: muziek, opa- en omadag, Vaderdag en reizen. De kidstribune ligt dan bezaaid met speelgoed en de boekjes die worden voorgelezen gaan uiteraard over deze onderwerpen. Naast de Boekstartcoach is er vaak een thema-expert aanwezig. Bij het thema ‘muziek’ komt er bijvoorbeeld iemand muziekles geven om taal te leren.

,,Natuurlijk kan je kindje gaan huilen, rondkruipen, in slaap vallen of moet je je baby verschonen. Dit is allemaal geen probleem en mag! Zolang jouw kleintje kennismaakt met lezen, zijn wij blij. De bibliotheek heeft een plek waar je een schone luier kan omdoen, je baby kan voeden en er is voldoende ruimte voor kinderwagens”, aldus Marjolein Klein van de bibliotheek.

Meer informatie op https://www.bibliotheekaandevliet.nl/leven-lang-leren/boekstart en https://www.boekstart.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter