Activiteiten
Jeu de Boules voor mensen met mobiele beperking
Speciaal voor ouderen met een mobiele beperking is een nieuwe Jeu de Boules baan geopend bij Grand Cru’82 in Leidschendam. Wethouder Astrid van Eekelen was aanwezig en gooide gezellig een paar boules mee. Voor ouderen is het van groot belang om voldoende te bewegen en het liefst te sporten. Jeu de Boules is een mooie vorm van bewegen en het vindt daarnaast plaats in de buitenlucht. Daarnaast is het sociale aspect van Jeu de boules een toegevoegde waarde en zorgt dat ouderen niet in een isolement raken.

De Jeu de Boules baan aan het Fluitpolderplein is iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur open. In de maand mei nog gratis, daarna vraagt de vereniging een kleine vergoeding voor het gebruik ervan. U bent van harte welkom bij Jeu de Boules vereniging Grand Cru’82, Fluitpolderplein 1B, Leidschendam. Meldt in de kantine even dat u er bent. De baan is tot stand gekomen met subsidie uit het lokaal sportakkoord. (Foto: GrandCru’82)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter