Nieuws
Regatta doet Leidschendam-Voorburg aan

Op woensdag 25 mei doet de Ringvaart Regatta Leidschendam-Voorburg aan. Aan deze roeiwedstrijd georganiseerd door de roeiverenigingen Laga en Asopos doen 151 schepen mee. Zij leggen 100 kilometer af. De start is in Leiderdorp waarna de Kaag wordt overgestoken om op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder te komen. Na een ‘rondje’ Ringvaart via Schiphol, wordt de Kaag opnieuw getrotseerd op weg naar Leiden en Leidschendam-Voorburg, om te finishen in Delft. De boten starten tussen 06.00 en 09.00 uur. De snelsten worden begin van de middag in Leidschendam-Voorburg verwacht. In Leidschendam is er een stop van 45 minuten omdat alle boten hier van het water af moeten vanwege de sluis. Hier zullen vrijwilligers aanwezig zijn om de boten uit het water te tillen. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter