Activiteiten
Theaterzanggroep geeft preview grote theatershow

Theaterzanggroep Prestige geeft een sneak preview van de show ‘En la Luz’ die geprogrammeerd staat voor November 2022. Zij bieden een 1,5 uur durend programma aan met musicalsongs uit onder andere Carrie, Jamie, Next to Normal, Hadestown en nog veel meer. Dit alles vindt plaats op zondag 22 mei in Marcanto Muziekcentrum, Groene Zoom 11, sportpark Westvliet. Aanvang is 14:00 uur.

Ook aan Theatergroep Prestige is corona niet voorbij gegaan. Twee programma’s hebben ze moeten loslaten en er is afscheid genomen van de dirigent. Gelukkig is een nieuwe muzikaal leider gevonden in  Alejandro Orozco. Samen met hem  is de groep sinds afgelopen september hard aan de slag gegaan met een nieuw programma. Dit resulteert in de voorstelling ‘En la Luz’.

Theaterzanggroep Prestige is opgericht in februari 2009 en bestaat uit een twintigtal getalenteerde en ervaren zangers. Het (ambitie)niveau bij Prestige ligt hoog en er wordt wekelijks hard gerepeteerd. Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende en minder bekende musicalstukken met regelmatig een uitstapje naar pop of klassiek, en beslaat solo- en ensemblestukken op basis van eigen geschreven arrangementen door Alejandro Orozco. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter