Nieuws
Mo’reen&Sam de Wit plus Misz Gracie in Kakafonie

Vandaag komen om 12:30 uur  Mo’reen&Sam de Wit naar de studio van omroep Midvliet om in het radioprogramma Kakafonie de nieuwe single ‘Voor altijd’ te laten horen.

De soulzangeres Mo’reen is geboren als Maureen Alberg. Ze groeide op in Amsterdam en begon op jonge leeftijd haar muzikale reis. Als danseres aan de Amsterdamse balletacademie maakte zij kennis met het podium en leerde om zang met dans te combineren. Vanaf die tijd deelde zij het podium met diverse artiesten zoals: Danny de Munck, André van Duin, Ryan Paris, Piet Veerman, Boney M, en vele anderen.

Na het succes met haar singles ‘Vrij’ en ‘Ik zal er zijn’ is het nu een duet die de harten van velen zal gaan veroveren. Zelf schreef Mo’reen het nummer ‘Voor altijd’ en deze zingt ze samen met Sam de Wit.

Om 13:15 uur presenteert Misz Gracie haar nieuwe single ’17 miljoen euro’. Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer. Miisz Gracie is met haar opvallende verschijning hard op weg naar de top. Misschien dat ‘17 miljoen euro’ haar wel het laatste zetje geeft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com